Over Marian Eikelenstam Over de behandelingen Praktische informatie KNGF/Kwaliteit Contact

 

Welkom of welkom terug bij Fysiotherapie Marian Eikelenstam
Mijn eenmanspraktijk is aan ons huis in Baflo. Een fijne en sfeervolle plek, waar ik met tijd en aandacht goede therapie wil geven.

Bio-psychosociaal model
Bij de behandeling van uw klachten ga ik te werk volgens het bio-psychosociaal model. Dat betekent dat ik niet alleen naar uw lichamelijke klachten kijk, maar daar ook psychologische en sociale aspecten bij betrek, zoals uw leef- en werkomstandigheden.

Onderliggende oorzaak van klachten
Dat doe ik omdat ik ervan overtuigd ben dat uw klachten alleen opgelost kunnen worden door naar de onderliggende oorzaak te kijken. Dat kan een voortdurende verkeerde lichaamshouding tijdens uw werk zijn, maar de oorzaak kan ook psychisch zijn en bijvoorbeeld voortkomen uit stress.

Ik vind het daarom belangrijk een ontspannen sfeer en een goede communicatie met mijn patiënten te onderhouden, zodat zowel de klacht weg wordt genomen als de oorzaak wordt aangewezen. Zo kunnen we er samen makkelijker voor zorgen dat uw klachten ook wegblijven.


Over Marian Eikelenstam

Ik ben in 1981 geboren in Maarssen. Daar ben ik ook opgegroeid. Na mijn middelbare school heb ik een opleiding tot verpleegkundige gevolgd aan het ROC in Hilversum. Tijdens, en kort na mijn opleiding heb ik als verpleegkundige gewerkt bij Sherpa, een instelling voor verstandelijk gehandicapten in Baarn. Daarna ben ik naar Groningen verhuisd, waar ik ben opgeleid tot fysiotherapeut op de Hanzehogeschool.

Aanvullende cursussen
Naast mijn studie heb ik diverse cursussen gevolgd, onder andere op het gebied van de schouder, de knie, stabiliteitstraining met de oefenbal, tapen met Curetape, lymfetape, fysiotherapie bij spataderen en ik ben opgeleid tot Buurtzorg+ fysiotherapeut en Mindfulness therapeut .

Na mijn studie
Na mijn studie heb ik van 2005 tot 2007 gewerkt als fysiotherapeut bij Vanboeijen, een instelling voor verstandelijk gehandicapten in Assen. In 2006 ben ik mijn eenmanspraktijk in Eenrum begonnen, in 2011 tot 2017 heb ik bij Fysio aan 't Wad gewerkt.

Vanaf 2007 wonen mijn man en ik in Baflo, we hebben vier kinderen (drie zonen en een dochter).

 

terug naar boven >